Voit laittaa minulle suoraan viestiä -->

Keskustan kehittäminen pitää saada liikkeelle

Keskustan alueen kehittämiseen tulee saada pikaisesti vauhtia. Selvää on, että kaupungin "ykköspaikoilla" olevien alueiden kehittämättä jättäminen ei palvele yhtäkään kaupunkilaista.

Omia näkemyksiä Hämeensaaren kehittämisen suunnaksi.

1. Tyyliteltyä ja miljööseen sopivaa asuinrakentamista, niin pienempää kuin suurempaan tarpeeseen. Panostetaan maisemointiin: viheraluiden ja piha-alueiden laadukkaaseen suunnitteluun, tavoitteena saada alueesta meidän kaikkien kaupunkilaisten keidas. 


2. Kävelykadun tasolle rakennetaan monikäyttötilat; jotka soveltuvat erilaiseen yritys- ja palvelutoimintaan. Mietitään "pienyhteisömallia", jossa alueelta voisi löyty kaikki asumiseen ja elämiseen tarvittavat palvelut käden ulottuvilta. 

* . 

* Mahdollistetaan kaavalla paikka rannalle sijoittuvasta ravintolasta. Löylyn tyyppinen saunaravintola sopisi hämeenlinnalaisille kuin nenä päähän. 

Tällä hetkellä Hämeensaaren ranta-alue toimii pitkälti virkistyskäytössä. Ihmiset lenkkeilee, käy piknikillä ja käy pelailemassa korista. Minillä, eli skeittipaikalla on korona-aikana ollut aivan valtavasti (nuoria) käyttäjiä ja haasteita on jossain välillä ollut sovittaa skeittaajien ja skuuttaajien olemista. Se olisi monille nuorille ja kasvavalle harrastajakunnalle mieluinen asia, että sinne saataisiin paikka, joka voisi toimia valtakunnallisestikin kisapaikkana. (btw. äskettäin järjestetyissä skeitin sm-kisoissa nähtiin paljon paikallista väriä)


Rautatieasema Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut.